Zoeken

BOS Ice Tea – Summer Sampling

BOS likes to engage, have fun, give joyful experiences and share a sense of life and living.”


Who is the BOS?
De naam BOS is afgeleid van rooibos, maar heeft een dubbele betekenis in de Afrikaanse straattaal ‘to go BOS’, wat betekent ‘lekker gek, lekker losgaan’. BOS Ice rooibos is een biologische ice tea uit Zuid-Afrika, op basis van rooibos. Sinds 2013 is BOS verkrijgbaar in Nederland in kleurrijke literpakken en blikjes.

BOS Ice Rooibos komt in de smaken Lemon, Apple, Berry, Peach, Lime & Ginger en Sparkling Lemon, iedere smaak vertegenwoordigd door een blikje in een andere, funky, kleur.  

De Summer Sampling tour is gecreëerd door BOS Ice Tea om iedereen bekend te maken met BOS Ice Tea. De samplingactie vind plaats in verschillende parken, stranden en steden in Nederland. Van drukke steden tot gezellige kleedjes parken. BOS is overal te vinden. Zon, zee, strand en park zijn de perfecte plek om te samplen. De frisse smaak van BOS Ice Tea zorgt voor verkoeling die ook nog eens gezond is!

BOS it up!
De promotors zijn speciaal getraind om voor deze samplingactie te werken. De promotors rijden tijdens de actiedagen rond in een gebrande BOS eend in de echte BOS Ice tea kleuren, rood en geel. Het team loopt in passende kleding met kruiwagens langs de mensen om de samples uit te delen. Door de mobiliteit en wendbaarheid van de kruiwagens kunnen de promotors veel plekken bereiken waar een auto niet makkelijk komt.

Creator of moments
J.u.i.c.e. Promotions heeft deze dagen de promotieteams verzorgd, samen met de materialen en alle promotionele uitingen. Door de goede samenwerking met BOS Brands zetten wij telkens een geslaagde promotieactie neer. Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en bij de uitvoering van vele promotieacties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij kunnen dit ook voor jou doen!

Deel dit bericht
14993BOS Ice Tea – Summer Samplinghttp://www.juicepromotions.nl/case/bos-ice-tea-summer-sampling/

Andere cases