Zoeken

Robinson - Fruit Shoot = Sport sampling

Robinson Fruit Shoot Skills samplingtour

Robinson Fruit Shoot Skills Tour

Speciaal voor de activatie van Robinson Fruit Shoot heeft J.u.i.c.e. Promotions een samplingtour voor kinderen en ouders ontwikkeld. Met de actie “Laat zien wat je kan en kom op TV” maak je kans op coole prijzen met Nickelodeon. Fruit Shoot biedt kinderen de kans om hun talent te laten zien op Nickelodeon TV. Of het nu de nieuwste skateboard-truc is of een breakdance-move, wij willen het zien!

Het promotieteam ging op pad in een zeer opvallende Robinson Fruit Shoot Eend met een nog opvallender flesje op het dak! Op locaties waar veel kinderen waren als pretparken, campings, Avond4Daagses en Zwem4Daagses stopte het team en deelde flesjes uit. Tegelijkertijd werden ouders op de hoogte gesteld van de Skills-actie.

Op evenementen als de Nickelodeon buitenspeeldag heeft ons camera team de skills van de kids vastgelegd en deze na toestemming van de ouders voor deelname aan de wedstrijd geüpload op de speciaal gemaakte actiesite.

Resultaat: Een zeer geslaagde samplingtour met dagelijks een groot bereik in het hart van de doelgroep! Bekijk het hier.

Deel dit bericht
5328Robinson Fruit Shoot Skills samplingtourhttp://www.juicepromotions.nl/case/robinson-fruit-shoot-samplingtour/

Andere cases