FieldmarketingFieldmarketing
Fieldmarketing
Fieldmarketing

Fieldmarketing voor de promotie van uw product?

Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies waar, wanneer en hoe wij uw beoogde doelgroep kunnen benaderen. Wij benaderen elke prospect persoonlijk op het potentiële gebruiksmoment van het product. Door middel van de creatieve fieldmarketing concepten van J.u.i.c.e. Promotions zal uw prospect meer openstaan voor uw product!

Fieldmarketing

Join us in creating excitement

J.u.i.c.e. Promotions is ervan overtuigd dat de juiste promotie- en communicatiemiddelen uw actie tot een nog groter succes maken. Daarom bieden wij u een diversiteit aan promotiemiddelen om uw actie te ondersteunen en om de beleving voor uw doelgroep nog indrukwekkender te maken. Veel objecten hebben wij al in huis, maar wanneer dit niet het geval is, worden deze tailormade voor u gemaakt.

Fieldmarketing

Fieldmarketing campagnes door heel Nederland

Wij verzorgen het gehele traject dat nodig is om uw fieldarketing campagne tot een succes te maken. Wij adviseren en ondersteunen u in het voortraject, tijdens de uitvoering houden wij u continue op de hoogte en na afloop ontvangt u van ons een gedegen evaluatie met alle resultaten, foto's en conclusies op een rij.

Fieldmarketing

Meer weten over fieldmarketing?

Neem dan contact op met onze sales afdeling, telefoon 020-5813070 of email info@juicepromotions.nl

Fieldmarketing
Get our Brochure
Brochure aanvragen
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Just Coffee
Just Coffee
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer