Zoeken

Partners

We werken graag samen, dat zit ook in onze naam Join Us! We werken dagelijks nauw samen met onze promotors, zijn zijn ons verlengstuk en tegelijkertijd onze basis, maar we werken ook samen met onze opdrachtgevers. Bij promoties en activaties is het niet klaar vanaf het vergeven van de opdracht, dan begint het pas! Monitoren, aanscherpen, bijsturen en maximaliseren. Een prachtig intiem proces waar u als opdrachtgever een essentieel rol in heeft.

Om onze campagnes optimaal uit te kunnen voeren, werken we samen met een selectie van preferred partners. We nemen hieronder de ruimte ze voor te stellen.

Zelfspot
De belofte van Zelfspot is het creëren van kwalitatieve online video-content zoals bedrijfsfilms en promotiefilms voor een betaalbare prijs. Video gaat over meer dan filmen alleen
VIP Models
VIP Models staat voor ‘Beautiful Activation’ ofwel stijlvolle 1 op 1 communicatie. We bedenken interactieve concepten waarbij we een reactie losmaken bij de beoogde doelgroep. Actie die leidt tot reactie. Acties die iets opleveren. VIP Models is geen typisch modellenbureau, maar het fieldmarketing bureau met echt goede mensen!
Holland Hostess Service
Holland Hostess Service is een full service hostessbureau en levert charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie. Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish.