Zoeken

Concept ontwikkeling

Juicy concept ontwikkeling

We denken graag met u mee vanaf de start van een campagne. Op basis van uw briefing schrijven we een concept dat zowel haalbaar is als vernieuwend. Onze concepten bevatten altijd een concreet Plan van Aanpak en een gespecificeerd budget. Zo ziet u in één oog opslag wat de kosten per contact of per klant zijn. Dat is waar een Juicy concept voor staat.

Cross mediale campagnes
Wij raken meerdere marketing disciplines waarbij het activeren van mensen centraal staat. Wij vertalen het thema van de promotieactie door naar andere media. De content die voort vloeit uit de campagne wordt ingezet voor bijvoorbeeld social media. Maar ook andersom above-the-line campagnes vertalen naar fieldmarketing activatie. Wij geloven in cross media en als onderdeel van de MJM Media Groep hebben we snel toegang tot deze disciplines.

Marketing specialisten bij elkaar

J.u.i.c.e. Promotions werkt regelmatig samen met specialisten in andere marketing disciplines. Zeker in de conceptfase betrekken we graag het reclame- en mediabureau, maar ook het online bureau van de opdrachtgever bij de brainstorms. Door de campagne breder in te zetten en tegelijkertijd te letten op de bestaande communicatie uitingen en campagnes, dragen we zorg voor een afgemeten plan dat cross mediaal zijn kracht bewijst. De integratie van de diverse kanalen en communicatiemiddelen geeft een promotie campagne bovendien meerwaarde op langere termijn. De merknaam blijft langer geactiveerd bij de doelgroep, waardoor de positieve herinnering kan blijven worden gekoppeld.

Mogen we eens met u meedenken?
Wij komen  met een conceptteam naar u toe, maar we inspireren u ook graag bij ons op locatie. Neem contact op met onze sales afdeling voor een afspraak, telefoon 020-5813070 !

Andere cases