Zoeken

Events

Op events bereik je 1 grote doelgroep

Events bieden een uitstekende mogelijkheid om een grote specifieke doelgroep te bereiken. Onze promotieteams komen voor vele merken in actie tijdens verschillende soorten events, zowel buiten als binnen. Denk bijvoorbeeld aan dance, consumentenbeurzen, festivals en sport evenementen. Samen met onze opdrachtgevers schrijven we een concept dat aansluit op de beleving of het thema van het event. Zowel de activatie, de stand als de kleding en visagie worden afgestemd op de juiste experience.

Events binnen de mediamix
Events zijn prachtige gelegenheden voor directe verkoop van uw product, een sampling campagne, het vergroten van de naamsbekendheid of merkentrouw of het genereren van website traffic. Een van de grote voordelen van evenementen is dat uw prospects en klanten al in de juiste stemming zijn. Wanneer de activatie aansluit op het thema en daarbinnen verrast, zal deze ervaring automatisch worden gekoppeld aan de beleving van de dag. Uw merk wordt geassocieerd met een zeer positieve en indrukwekkende belevenis en het rendement is hoog.

De uitvoering uit handen tijdens events
Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions verzorgt het gehele traject dat nodig is om de activaties op de geselecteerde events tot een succes te maken. Wij adviseren en ondersteunen u in de conceptfase, nemen de teamselectie, de complete logistiek van bevoorrading en de fotografie of videoproductie op ons. Na afloop ontvangt u van ons een gedegen evaluatie met alle resultaten, beelden, conclusies en aanbevelingen op een rij.

Meer weten over de mogelijkheden van events?
Neem dan contact op met onze sales afdeling, telefoon 020-5813070!

Andere cases