Zoeken

Hostess Service

Hostess Service

Een goede host of hostess is de ideale merkambassadeur van uw product of organisatie op locatie. Wij besteden dan ook niet voor niets veel aandacht aan de opleiding, selectie en begeleiding. J.u.i.c.e Promotions werkt met een landelijk bestand van dames en heren van verschillende leeftijden en heeft daarmee de mogelijkheid om de hostesses en hosts te selecteren op alle bij uw product of organisatie passende eigenschappen. Denk daarbij aan uiterlijk en uitstraling, talen- en productkennis en speciale vaardigheden. Wij selecteren een optimaal presterend team.

Representatieve hostesses als professioneel gezicht van uw organisatie
Onze representatieve hostesses worden vooraf tot in de puntjes voorbereid op hun werkzaamheden met een uitgebreide training en briefing. Tijdens het evenement zijn onze hostesses het aantrekkelijke en professionele gezicht van uw organisatie. Wij zorgen graag voor de kleding, (haar)styling en visagie.

Mogelijkheden van onze hostess service
De professionele hostess service van J.u.i.c.e Promotions kan worden ingeschakeld voor stand bemanning, stand catering, beursondersteuning, congresbegeleiding, garderobe activiteiten, dealershows en recepties. In deze functies begeleiden en informeren onze dames en heren de bezoekers, vertegenwoordigen en verkopen zij uw product of dienst én bedienen zij uw gasten.

Een teamleider of projectleider stuurt het team aan en is uw aanspreekpunt tijdens de projectdagen.

De hostess service van J.u.i.c.e. wordt veelal ingezet door nationale en internationale organisaties die hun beursteam willen optimaliseren. In praktijk hebben we dan ook vaak te maken met het verkoopteam op locatie, de standbouwer, de premiums en de marketing- of communicatie afdeling. Een optimale integratie van deze verschillende facetten van een beursdeelname zorgt voor een maximaal resultaat. Wij zijn dan ook graag in een vroegtijdig stadium aanwezig om mee te denken over het concept en de aanpak. Hoe zorgen we ervoor dat we de juiste mensen op de stand krijgen, de verkopers voldoende tijd krijgen hun contacten te spreken en hoe kunnen we de deals sluiten? Wilt u alles aan 1 partij uitbesteden, zowel het concept, de standbouw, de premiums, de aankleding en het team? Bekijk onze showcases en zie wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn u graag van dienst.

Meer weten over onze hostess service?
Neem dan contact op met onze sales afdeling, telefoon 020-5813070!

Andere cases