Zoeken

Fieldmarketing

Fieldmarketing binnen de marketing

Fieldmarketing heeft in het afgelopen decennium een belangrijke rol binnen de complete marketing strategie verworven. De traditionele above the line campagnes zijn weinig persoonlijk en vooral gericht op naamsbekendheid. Fieldmarketing maakt het mogelijk one on one de doelgroep aan te spreken en uw merk te laten ervaren in een ideale setting. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies waar, wanneer en hoe wij uw beoogde doelgroep kunnen benaderen. Wij benaderen elke prospect persoonlijk op het potentiële gebruiksmoment van het product. Door middel van de creatieve marketing concepten van J.u.i.c.e. Promotions zal uw prospect uw product of dienst beter leren kennen en meer ervoor openstaan!

Join us in creating excitement
J.u.i.c.e. Promotions staat voor het creëren van unieke belevenissen. Onze naam Join us in creating excitement raakt onze kernwaarden in het hart, wij maken marketing persoonlijk, creatief en spannend. Waar veel andere marketing campagnes niet direct relevant zijn, staan wij altijd op het juiste moment, met de juiste uitstraling face to face bij uw doelgroep. We delen o.a. ijs of frisdrank uit op warme dagen, warme chocolademelk of koffie in de winter en voeren sampling acties en kookdemonstraties uit in supermarkten voor nieuwe producten.

Fieldmarketing in de marketing mix
Wij geloven in fieldmarketing, uiteraard, maar ook in een crossmediale aanpak. De verschillende marketing uitingen integreren we graag in samenwerking met onze opdrachtgevers en veelal met reclamebureaus en mediabureaus gecombineerd. Juist door deze samenwerking in verschillende marketing disciplines ontstaan de meest aansprekende en succesvolle cases. Wij denken dan ook breder dan alleen ons eigen directe werkveld. Onze account- en projectmanagers hebben een brede marketing achtergrond en adviseren dan ook graag in de voorfase over de te voeren strategie.

Fieldmarketing opnemen in uw marketing budget?
Laat u informeren over de mogelijkheden door onze sales afdeling, telefoon 020-5813070!

Andere cases