Zoeken

Merkambassadeurs

Merkambassadeurs, even iets anders dan gewoon een bijbaantje

Selectie, training en begeleiding van promotie medewerkers
Wij weten dat het actiemechanisme slechts zo sterk is als de mensen in het veld die het concept omzetten in de praktijk. Daarom investeren wij veel in de selectie, training en begeleiding van onze veldmedewerkers. Het programma dat we hiervoor hebben opgezet heet de Kweekvijver.

De juiste medewerkers voor de promotie van uw product
Onze afdeling personeel en planning is verantwoordelijk voor het intakeproces en het in kaart brengen van de eigenschappen van onze medewerkers. Alle promotors worden in eerste instantie geselecteerd op uitstraling en communicatieve vaardigheden. Binnen de groep van promotiedames en –heren motiveren we mensen door te groeien naar de functie van teamleider en projectleiding. De mensen op kantoor hebben dan ook veelal hun kennis in het veld opgedaan.

Uw merkambassadeurs
Middels een uitgebreide database-tool, speciaal ontwikkeld voor J.u.i.c.e. Promotions, kunnen wij elke gewenste selectie maken op persoonlijke eigenschappen. Uiteindelijk worden de meest geschikte medewerkers voor uw merk geselecteerd en ingezet en zorgen we daarmee voor echte merkambassadeurs. Een dedicated en uitgebalanceerd team dat met uw product of dienst de markt benadert en alle kennis en ervaring kan inzetten voor het continu verbeteren van onze dienstverlening. Dat is een meerwaarde waar u direct van profiteert. Wij geven specifieke trainingen op maat, video instructies en hebben een speciale app ontwikkeld.

De Kweekvijver & ons MVO gedachtengoed
De Kweekvijver is een joint-venture tussen Compagnon (werving & selectie/detachering bureau) en J.u.i.c.e. Promotions. De Kweekvijver heeft als doel de beste medewerkers gedurende hun werkperiode bij een van de MJM bedrijven te monitoren en op te leiden in de communicatie/ economie/marketing/HR branches. Afgestudeerde kandidaten worden door Compagnon voorgesteld en geplaatst bij onze opdrachtgevers. Hiervoor maken we gebruik van een tailor made persoonlijk ontwikkeling systeem.

Benieuwd naar hoe wij uw merkambassadeurs inzetten? 
Neem dan contact op met onze sales afdeling, telefoon 020-5813070!

Ben jij getriggerd door onze aanpak en denk je een aanvulling te kunnen zijn op ons team van merkambassadeurs. Geef dan eens een ram op de button hiernaast en lees of jij bent wat we zoeken!

Andere cases