Zoeken

Quality Management

Quality Management op locatie

Kwaliteit zit in ieder onderdeel van de organisatie, maar onze Quality Managers dragen zorg voor de kwaliteitscontrole op locatie. Mensen werk betekent continu de puntjes op de “i” blijven zetten. Onze getrainde QM-ers rijden heel Nederland door om te bekijken hoe de acties lopen, eventuele problemen te tackelen en om foto’s te maken. Met de inzet van Quality management zorgen we niet alleen voor een hogere standaard, maar ook voor continu up-to-date informatie richting onze opdrachtgevers. Wij bezoeken gegarandeerd 1 op de 3 activaties per week.

Quality Managers on route
De Quality Managers worden speciaal geselcteerd uit de poule van ervaren promotors van J.u.i.c.e. Promotions. Dit zijn de mensen met meerdere jaren werkervaring op verschillende acties. Ze zijn teamleider geweest en hebben meerdere commerciele trainingen gevolgd via onze Kweekvijver filosofie. Daarnaast hebben zij veel rij ervaring en sturen we ze dus met een gerust hart op pad.

QM training
Om de kwaliteit van de QM-ers op peil te houden, organiseren we periodieke trainingen en meetings. Goed voor de verbondenheid, maar ook voor relevante kennis. Voorafgaande aan iedere werkdag sturen wij de briefings van de te bezoeken projecten en nemen we telefonisch de controle- en vragenlijsten door. Hierbij bespreken we de do’s & don’ts per activatie, de doelstellingen en de uitstraling.

Wilt u meer weten over het Quality management bij J.u.i.c.e. Promotions of belangrijker nog, weten hoe wij onze kwaliteit waarborgen? Neem dan contact op met onze sales afdeling, telefoon 020-5813070.

Andere cases