Zoeken

Brand activation

Diverse A-merkfabrikanten hebben de mogelijkheden en successen van brand activation reeds ontdekt, waardoor dit het moment voor u is om in te stappen. Door brand activation op dezelfde hoogte te brengen als brand management en consumer insight zorgt u ervoor dat uw doelgroep uw merk op de juiste manier leert kennen, bijvoorbeeld dankzij een grootschalige brand activation door J.u.i.c.e. Promotions.

Brand activation binnen uw merkstrategie

Brand activation past op een uitstekende manier binnen uw merkstrategie, al was het maar omdat traditionele advertising steeds meer aan impact verliest. Een grootschalige activatie van uw merk zorgt voor een belangrijke troef binnen uw communicatiemix, of kan zelfs dienen als de kern hiervan.

Voorbeelden: A-merkfabrikanten als Unox (de Nieuwjaarsduik), Douwe Egberts (de Nationale Burendag) en Red Bull (Air Races) laten u op een prachtige manier zien hoeveel effect goede brand activation kan sorteren.

Brand activation binnen fieldmarketing

Brand activation zorgt ervoor dat een merk gaat leven, door het niet alleen te tonen, maar het daarnaast op een actieve manier aan te bieden. Het is de combinatie van een tastbaar merk, dat er samen met de juiste relevantie voor zorgt dat uw marketingmix optimaal aansluit bij uw doelgroep. Waar merkactivatie voorheen vooral zorgde voor een hipper imago van de marketingactiviteiten is het tegenwoordig een van de belangrijke bouwstenen binnen een effectieve marketingstrategie. Laat J.u.i.c.e. Promotions uw brand activation verzorgen en zorg ervoor dat uw doelgroep op een actieve en spontane manier in aanraking komt met uw merk of product.