Zoeken

Guerrilla marketing

Met guerrilla marketing laat u de gebaande paden en conventionele marketingtechnieken even voor wat het is, om uw doelgroep op een slimme en creatieve manier te bereiken. Door actueel in te springen op gebeurtenissen en te spelen met het verrassingseffect zorgen we als J.u.i.c.e. Promotions voor een effectieve promotie, eventueel in combinatie met een stukje free publicity. Guerilla marketing is uitstekend mogelijk met een beperkt budget, terwijl de juiste improvisatie er aan de andere kant voor zorgt dat het bereik en rendement van uw actie juist optimaal is.

Guerrilla marketing vraagt om snel handelen

Guerrilla marketing vraagt om een snelle manier van handelen, in combinatie met een creatieve geest. Daarom wij zijn uw ideale partner. Aangezien we als geen ander in staat zijn te ‘on-the-spot’ te improviseren en ervoor te zorgen dat uw campagne de juiste toon aanslaat. Een goede guerilla actie is vooraf in grote lijnen gepland. Maar laat aan de andere kant ruimte vrij om in te spelen op hoe uw doelgroep reageert of welke situaties zich voordoen. Er ontstaat een Ad Hoc-inzet die op een heel praktische en snelle manier aangepast wordt om de omgevingsfactoren die zich voordoen.

Free publicity

Guerilla marketing leidt van zichzelf tot een spontane confrontatie met uw merk of product. Daardoor neemt het bereik doorgaans een grote vlucht en streeft het rendement veel andere (conventionele) marketingtechnieken voorbij. Daarnaast heeft u de mogelijkheid een deel free publicity te ontvangen. Bijvoorbeeld wanneer de actie wordt opgepakt door de lokale nieuwswebsites, gedeeld wordt op social media, of zelfs de traditionele grote media. Uiteraard wordt uw guerilla marketing actie geladen met professionele persberichten. En deze worden op een slimme manier door heel het land verspreid door J.u.i.c.e. Promotions.

4 guerrilla campagnes die je creativiteit prikkelen:

Wilt u graag meer weten of hebt u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Of neem eens een kijkje in ons portfolio. Als het actiemarketing bureau van Amsterdam helpen we u graag met uw campagne!