Zoeken

Promotiebedrijf

Sampling en promoties, u komt ze zowel op straat als in winkels steeds vaker tegen. Het is bovendien steeds vaker een promotiebedrijf dat deze activiteiten organiseert en verzorgt, aangezien daar de specifieke kennis ligt. Als J.u.i.c.e. Promotions helpen we diverse A-merken met hun presentaties en het juiste contact met de doelgroep. Zowel met fieldmarketing als met moving billboards bieden we een uitgebreid bereik tegen lage kosten, nog los van de mogelijkheid om het (aankoop)gedrag van uw doelgroep op een directe wijze te beïnvloeden. Als marketeer kunt u zich geen betere partner wensen. Dus waar wacht u nog op?

Promotiebedrijf neemt werk uit handen

Als promotiebedrijf nemen we bij J.u.i.c.e. Promotions veel werk uit handen van de grote A-merken die hun producten en merken effectief in de markt willen zetten. We kunnen u ondersteunen tijdens een grootschalige brand activation. Maar we kunnen u daarnaast natuurlijk van dienst zijn tijdens een event of met een winkeldemonstratie. We denken graag met u mee over het ontwerpen en uitwerken van uw marketingstrategie. Uiteraard met specifieke aandacht voor zowel de marketing- als communicatiemix. Als promotiebedrijf nemen we u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zich bínnen uw onderneming kunt richten op de ontwikkeling van uw product, dienst of merk.

Wij leveren resultaat

Als promotiebedrijf zorgen we niet alleen voor een groot bereik en een hoog rendement onder uw doelgroep, we zorgen er daarnaast voor dat deze resultaten meetbaar zijn. We beschikken over diverse onderzoeken en resultaten van onze sampling, mobiele billboards of demonstraties. We vertellen u uiteraard graag meer over de resultaten die we als promotiebedrijf voor u kunnen realiseren, zodat u op basis daarvan een uitstekende keuze kunt maken en onze ondersteunende functie in kunt schakelen.

Wilt u graag meer weten of hebt u een vraag? Neem gerust contact met ons op!