Zoeken

Shopper marketing

Shopper marketing begint steeds beter te landen binnen het marketing vak. Juist door uw shopper aan te spreken op basis van psychologische concepten heeft u de mogelijkheid de juiste toon aan te slaan. We adviseren u graag hoe shopper marketing goed in te zetten. Hierdoor zorgen we ervoor dat we uw specifieke doelgroep op de juiste manier aanspreken. Het is de combinatie van onze uitgebreide ervaring en onze wens tot innovatie die J.u.i.c.e. Promotions uw ideale partner op dit gebied maakt.

Target uw shopper

Met shopper marketing richt u zich heel duidelijk op de shopper, in plaats van de consument in het algemeen. Shoppers maken de aankoopbeslissingen, waardoor het van belang is om hun (aankoop)gedrag te beïnvloeden. Bijvoorbeeld met behulp van uw markting- en communicatiemix. Het aanslaan van de juiste toon zorgt er samen met een representatieve vertegenwoordiging voor dat uw doelgroep de beslissing tot aankoop neemt. Shopper marketing leent concepten uit de psychologie en voegt die toe aan de traditionele marketingconcepten. Hierdoor ontstaat er een waardevolle combinatie van factoren, waar we u graag meer over vertellen of direct mee van dienst zijn.

Shopper marketing vanuit uw brand

Een effectieve toepassing van shopper marketing staat of valt met de kennis van uw merk. We verdiepen ons uitgebreid in uw merk en de gewenste uitstraling die u beoogt. Op basis daarvan spreken we uw shopper optimaal aan. Zodat u een oplossing kunt presenteren die aansluit bij de wensen van uw doelgroep. Shopper marketing helpt u bij het activeren van uw merk bij dat deel van uw doelgroep dat de aankoopbeslissingen maakt, waardoor er al op korte termijn een prachtig resultaat te behalen valt.

Wilt u graag meer weten of hebt u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Als shopper marketing bureau helpen we graag met het opzetten van uw campagne. Of bent u gewoon nieuwsgierig naar onze eerdere shopper marketing campagnes? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio.