Zoeken

Sampling bloemen Flora Holland

Sampling Bloemen Flora Holland

Flora Holland wilde met het samplen van Gerbera’s Nederlanders activeren om het tv programma Hollands beste bloemstylist op SBS6 te gaan kijken. In diverse steden in Nederland werden de bloemen uitgedeeld door onze prachtige promotiedames. De doelgroep van dames werden massaal aangesproken en de Gerbera’s vlogen dan ook over de suggestieve toonbank.

Meer zien van het programma Hollands’ Beste Bloemstylist?

Ontzorgen is ons uitgangspunt
J.u.i.c.e. Promotions nam de volledige logistiek en uitvoering voor haar rekening. Zoals bij ieder project proberen we onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen. Zowel de planning van de locaties, de inkoop van de voorraad en de materialen en de planning en aansturing van het promotieteam nemen we uit handen.

Flora Holland stelt zich voor
Planten en bloemen zijn, meer dan nu, voor consumenten dé manier om uiting te geven aan emotie. Bloemen met hun uitbundige vormen en kleuren staan voor schoonheid, voor gevoel. Planten dragen bij aan een mooie en gezonde omgeving.

FloraHolland maakt dit mogelijk. Wij zorgen ervoor dat die prachtige bloemen en gezonde planten hun weg naar de consument vinden. Sierteeltproducten die een hoge kwaliteit hebben, en uiteraard verantwoord zijn geproduceerd. Wij verbinden onze leden met hun klanten. Wij bieden een wereldomvattende, dynamische, fysieke en virtuele marktplaats waar handel, kennis en innovatie in de sierteelt samenkomen. FloraHolland is hét centrum als het gaat om innovatie, kennis over de consument en kennis over de sierteeltketen. Professionele partijen in de sierteelt erkennen ons als de ‘nummer 1 marktplaats en kennispartner’. Nu en in de toekomst.

Deel dit bericht
14001Sampling bloemen Flora Hollandhttp://www.juicepromotions.nl/sampling-bloemen-flora-holland/