Overname Boost Shopper Marketing | Promotiebureau Juice Promotions

Overname Boost Shopper Marketing

juni 18th, 2018

Het voormalige Boost Shopper Marketing maakt een doorstart en werkt daarbij samen met J.u.i.c.e. Promotions.

Welkom in de familie: Boost Shopper Marketing

Jarenlang was Boost Shopper Marketing een van de leidende fieldmarketingbureaus. In april 2018 ging het bedrijf echter failliet. Gelukkig kon een snelle doorstart worden gerealiseerd met MG Group BV, dat al langere tijd eigenaar is van J.u.i.c.e. Promotions en Holland Hostess Service. MG Group heeft ook een belang van 50 procent in activatiebureau Art of Activation.

De werkzaamheden van Boost Shopper Marketing zijn nagenoeg naadloos overgenomen door Art of Activation. Ondanks de naamsverandering blijft het bedrijf gevestigd in Nieuwkuijk. J.u.i.c.e. Promotions is echter ook betrokken bij deze doorstart, want de veldmedewerkers van Art of Activation zijn opgenomen in het bestand van J.u.i.c.e. Promotions. Dat betekent dat J.u.i.c.e. Promotions er niet alleen een zusje bij heeft binnen de MG Group, maar ook dat we veel nieuwe medewerkers hebben. Welkom in de familie!

Voor meer informatie over de vernieuwde samenwerking tussen J.u.i.c.e. Promotions en Art of Activation: neem contact op met Miguel Groeneveld

Promotieteam Ralph Lauren Shopper Marketing

Deze blog delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK