Bolletje event sampling

Bolletje event sampling

Bolletje is een familiebedrijf uit 1867 en produceert verschillende soorten brood(vervangers) en banketproducten. Iedereen kent op z’n minst wel één product van dit productiebedrijf. In Almelo is de grootste productielocatie te vinden. Daar worden onder andere beschuit en diverse broodsoorten geproduceerd.

Sampling

Tijdens de Military te Boekelo heeft het promotieteam van J.u.i.c.e. Promotions producten van Bolletje gesampled. Het promotieteam werd op dit druk bezochte evenement ondersteund door de welbekende reclameauto’s van Bolletje. Het promotieteam sampelde verschillende producten aan de doelgroep om de mensen bekend te maken met de nieuwe producten en verpakkingen. Op deze manier maken consumenten op een laagdrempelige manier kennis met de producten en wordt een trial aankoop gestimuleerd. “Ik wil bolletje”!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Lisa!
Mail Lisa | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK