Bystore sampling Stegeman Smeer

Bystore sampling Stegeman Smeer

Stegeman heeft verstand van worst en vleeswaren. Al anderhalve eeuw. Niet dat ze zijn blijven steken in pure ambachtelijkheid. Stegeman heeft zich ontwikkeld tot een vleeswarenfabrikant van deze tijd. Met geavanceerde technieken en kennis van zaken bereidt Stegeman de heerlijkste vleeswaren en vleessnacks. Begonnen als slager in 1858, zijn 150 jaar later de productietechnieken niet meer te vergelijken met de ambachtelijke methode van toen, maar wat gebleven is, is het oog voor detail en de aandacht waarmee Stegeman de producten bereiden.

Inzet Samplingteams

Zoals Stegeman verstand heeft van worst, zo hebben wij verstand van Fieldmarketing. Ter ondersteuning van de introductie van Stegeman Smeer ‘m, heeft J.u.i.c.e. Promotions samplingteams ingezet. Smeer ‘M is uiterst geschikt voor gezinnen met kinderen. De varianten naturel, tuinkruiden en puur kip zijn heerlijk smeuïg en gemakkelijk smeerbaar op de boterham of op een toastje.

Smeer ‘m is nu verkrijgbaar bij AH, C1000, Coop, Dirk, Jumbo, Super de Boer en Plus in het koelschap en daarom waren de promotieteams juist in de buurt van deze verkooppunten te vinden.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Lisa!
Mail Lisa | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK