Connexxion guerrilla promotieteams en promobikes

Breng weekendkaart

‘Breng’ is dé busdienst in de Stadsregio Arnhem Nijmegen. Reist u in die regio, dan is er één busdienst die u snel, veilig en comfortabel brengt: Breng!

In de maanden maart en april werd een weekenddagkaart geïntroduceerd. Ter promotie van het nieuwe weekendkaartje heeft J.u.i.c.e. Promotions een hele ludieke actie bedacht. Met de boodschap ‘Plannen voor dit weekend? Laat de auto staan, bespaar jezelf de kosten voor het parkeren.’ hebben wij een pratende parkeerautomaat ingezet! Deze activatie met unieke promotiemiddelen werd ondersteund met promotieteams op onze opvallende promobikes.

Bekijk hier het filmpje van onze J.u.i.c.e. guerrilla promotieteams en promobikes !

Connexxion

Connexxion is marktleider op het gebied van zowel regionaal personenvervoer als ambulancezorg in Nederland. Elke dag vervoeren ze met zorg en aandacht honderdduizenden mensen. Daardoor staan ze midden in de samenleving. Connexxion wil reizen zo aangenaam mogelijk maken, voor mens en milieu. Connexxion verbindt. Het motto van Connexxion is: ‘Alles voor de reiziger’.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Lisa!
Mail Lisa | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK