De magie van Bos near store sampling

Zon, zee en heel veel warmte. Deze zomer was het weer raak in Nederland. Daarom kwam BOS near store sampling precies op het juiste moment. Onze promotors hebben hun mouwen opgerold en zijn dit heerlijk verfrissende drankje gaan uitdelen aan iedereen die wel een verkoeling kon gebruiken. Behalve dat deze BOS near store actie voor verkoeling zorgt tijdens deze warme zomerdagen, is BOS ook een plezier voor het oog. De kleurrijke pakken en blikken vallen wel op in de schappen van de supermarkt. Waar moet ik heen voor deze kleurrijke heerlijkheid? Het antwoord is gewoon bij de Albert Heijn op de hoek. Door onze promotors is het helemaal niet te missen zij waren daar met de BOS auto. Deze vrolijke geel rode auto is van mijlenver te herkennen. Zie je de auto? Haal dan een literpak en krijg het een pak BOS bij de promotors gratis. Magische deal toch?

RooiBOS… Go BOS!

BOS is een ice tea frisdrank van Afrikaanse afkomst. Bij frisdrank denk je misschien aan veel suiker en calorieën bommen. Nou BOS niet! In elke portie BOS vind je maar liefst één kop gebrouwde rooibos en bevat geen cafeïne, kleurstoffen, tannines en e-nummers. Rooibos is een bizar gezonde plant die alleen in Zuid-Afrika groeit. Sinds 2003 kan deze kleurrijke heerlijkheid ook de weg naar jouw lippen vinden. Go BOS zullen de Afrikanen zeggen. Een gezegde die gek doen op een goede manier betekend. Precies wat onze promotors tijdens deze near store actie deden, lekker gek doen! Dit met het doel om de doelgroep kennis te laten maken met deze gezonde Afrikaanse heerlijkheid.

Go J.u.i.c.e. Promotions

Ook jouw doelgroep kennis laten maken met een product. Of juist meer verkoop genereren? Zoet, zuur, pittig of niet het kan allemaal J.u.i.c.e. Promotions zorgt voor een succesvolle promotie van jouw merk of product. En dat alles met een glimlach. Wij bieden op maat gemaakte near store sampling acties, merchandising, flyerteams en nog veel meer. Onze promotors staan al te popelen om aan de slag te gaan voor jou! Kijk voor meer inspiratie even in ons portfolio of neem vrijblijvend contact met ons op.  

Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Lisa!
Mail Lisa | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK