Demonstratie Kees

Kees

Kees is een lekkere, gezonde kaasvariant met 60% minder verzadigd vet en 30% minder zout. De verzadigde melkvetten worden vervangen door gezonde plantaardige oliën, zodat het rijk is aan onverzadigde vetzuren. Het is dan ook goed voor je cholesterol!

Instore demonstraties

J.u.i.c.e. Promotions liet Kees eerder al proeven met instore sampling, we organiseerden een grote landelijke refund-flyeractie en nu organiseren we vele demo’s! Het is namelijk gezonder én lekkerder! Tijdens de demonstratie laten we het op brood proeven zoals de consument het thuis ook zal eten. Effectieve demo’s met een hoog conversiepercentage!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Lisa!
Mail Lisa | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK