Demonstraties Sur Plus Dr. Fix bij drogisterijen

Sur Plus Dr. Fix

De zomertijd is begonnen! Tijd voor frivole mode en dito trendy schoenen. Vóórdat die leuke nieuwe zomermuiltjes en mooie gebruinde handen echter weer fatsoenlijk kunnen worden geshowd, is het belangrijk om handen en voeten goed te verzorgen en eventuele kwaaltjes te herstellen. Met de nieuwe serie hand- en voetverzorgingsproducten van Sur Plus Dr. Fix zijn de handen en voeten snel zomerklaar!

Adviseurs

Het zomerklaar maken begint met de aanschaf van het juiste product. Daarom was een team van Dr. Fix demonstratrices de afgelopen weken in vele drogisterijen aanwezig om consumenten te adviseren en helpen bij hun keuze. Kiest men voor verzorgen, verwennen of herstellen? Hoe dan ook. Dr. Fix is volgens origineel Zwitsers receptuur.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Stephanie!
Mail Stephanie | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK