Guerrilla marketingactie Basic-fit

Guerrilla Actie

Ben jij al aan het trainen voor DE perfecte Summer body? Dan was de sportieve guerrilla actie, die J.u.i.c.e Promotions samen met Basic-fit en onze promotieteams heeft uitgevoerd echt iets voor jou! Om de doelgroep van de Basic-fit in de ”right mood” te brengen, hebben wij samen met Basic-fit bedacht om het ”get fit for summer” spel te spelen, met alle deelnemers van de actie.

Get Fit For Summer

Het was de bedoeling dat het spel gespeeld werd met min 2 personen en max 6 personen. Vervolgens was het de bedoeling dat de deelnemers, het Basic-fit ”get fit for summer” billboard naar een van de Basic-fit locaties tilden. De routes naar de Basic-fit locaties was zelf te bepalen. De deelnemers die dit volhielden van het begin tot het eind, kregen een jaar lang gratis sporten bij Basic-fit cadeau. Een supercadeau voor een superstart voor een sport-journey bij de Basic-fit, en wie wilt dat nou niet?!

Basic-fit

Door de jaren heen is Basic-fit super gegroeid, met op dit moment meer dan 140 verschillende clubs verspreid over heel Nederland, zijn zij een van de grootste sportschoolketen van dit moment. Basic-fit is DE ideale sportschool om je bij aan te sluiten. Zij richten zich volledig op hun doelgroep en hun motto: ”kom op, kom op, kom op nou”

Voordelen

De voordelen die Basic-fit haar klanten biedt zijn:

  • onbeperkt sporten voor het hele gezin door middel van 1 sportabonnement
  • elke dag van de week onbeperkt fitness voor 19,99 p/m
  • een groot aanbod van personal trainers.
  •  gratis gebruik maken van de douches en kluisjes.

Zo probeert de Basic-fit al haar klanten de mogelijkheid te bieden om hun doelen te realiseren, maar tegelijkertijd zich volledig thuis voelen in de vestigingen die zij bezitten.

Promotieteams

Ben jij ook opzoek naar een super promotieteam om jouw guerrilla marketingactie te overzien? Zoek dan niet verder! Wij van J.u.i.c.e Promotions bieden een superaanbod van leergierige, jonge doelgerichte promotieteams, die wij van tevoren volledig briefen over het doel dat behaald moet worden. Maar ook hoe dit op de meest efficiënte manier kan, om zo de klant zijn/haar visie het best te kunnen weergeven aan de betreffende doelgroep.

Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Tamara!
Mail Tamara | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK