Flyeractie Wenen

Flyeractie voor Wenen!

In opdracht van het Oostenrijks Toeristenburo heeft J.u.i.c.e. Promotions promotie voor de stad Wenen gemaakt. De hoofdstad van Oostenrijk werd door middel van een unieke kunsttentoonstelling in Den Haag gepromoot. Om deze unieke actie kracht bij te zetten hebben de promotors actief geflyerd en de doelgroep geattendeerd op een nabij gelegen horeca voorziening alwaar Oostenrijkse lekkernijen te vinden waren. Allemaal in het teken van de Oostenrijkse cultuur om lekker in het sfeertje te komen.

De verrassende kunsttentoonstelling met poppen van de Amerikaanse Street Art kunstenaar Mark Jenkins, in combinatie met de informatieve flyers, enthousiaste promotors en de gekoppelde horeca genaamd Vienna, was een geslaagde match!

Dus niet alleen voor producten en of diensten maakt J.u.i.c.e. Promotions promotie, maar ook voor steden!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Stephanie!
Mail Stephanie | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK