Grootschalige sampling actie RelaxBox van Chupa Chups

Grootschalige sampling actie RelaxBox van Chupa Chups

Het Spaanse lollymerk Chupa Chups is bij zowel kinderen als volwassenen erg populair. Voor Chupa Chups mochten we samen met JunionSenior de Relax Box lanceren waar de crème de la crème van de Nederlandse lifestyle pers op af kwam. Men kwam, zag, proefde en zakte daarna heerlijk onderuit aan boord van de SupperClub cruise. Twee appetijtelijke candygirls, leuke dj’s en de SupperClub boot vormden het décor voor dit evenement.

Sampling Relax Box

De Relax Box is het handige pakje met 6 kleine Chupa Chups erin. Door het gebruik van een speciale kruiden melange word je ook echt heel relaxed van de Relax Box.

De komende maanden wordt de Chupa Chups relaxbox ondersteund door een grootschalige sampling actie op de terrassen van de grote steden.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK