Guerrilla Marketing Hi – Pokkie foetsie, alles foetsie!

Guerrilla Marketing Hi – Pokkie foetsie, alles foetsie!

Guerrilla Marketing is hot en ook Hi, 1 van de KPN-merken, maakt hiervan gebruik met de campagne “Pokkie foetsie, alles foetsie”. Na de zeer opvallende commercial is Hi nu begonnen met een ludieke ‘Pokkie Foetsie’ guerrilla actie.

Pokkie Foetsie

In heel Nederland, in elke stad waar een Bel Company filiaal is gevestigd, worden telefoons op straat neergelegd. Het betreft dummies welke perfect lijken op een echte telefoon. Pak je de telefoon op en bekijk je hem echt goed, zie je de sticker op de achterkant waarop staat “Pokkie foetsie, alles foetsie”. Door de uitleg eronder wordt duidelijk dat je door het inleveren van de telefoon bij Bel Company kans maakt op een gratis telefoon en abonnement van Hi.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Tamara!
Mail Tamara | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK