It’s promotieteams Store Traffic

Opening It’s

In Almere stad werd een nieuwe IT’s geopend en J.u.i.c.e. Promotions verzorgde de Store Traffic voor alle nieuwe winkels. Met ruim 100 winkels door heel Nederland de grootste winkelketen op het gebied van consumentenelektronica. Daarom moest iedereen in Almere weten dat IT’s nu ook in Almere Stad een vestiging heeft. De consument werd op de hoogte gebracht van spectaculaire aanbiedingen. Vandaar deze Juicy Promotion actie. Iedereen in het winkelcentrum weet dat IT’s nu is geopend.

Store Traffic

Het doel van het Juice Store Traffic Programma was bezoekers naar de winkel te krijgen, daar draait het om! Vandaar dat op de flyers gedurende de campagne verschillende demonstraties waren, een ballonnenartiest en cadeautjes uitgereikt werden door de Sint voor alle kopende klanten.

Het was een zeer goed verlopen actie waarbij het It’s filiaal zeer enthousiast en blij was met het Juice Promotion-team. Een prima actie.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Stephanie!
Mail Stephanie | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK