Moving billboard & promoteams Meld Misdaad Anoniem

Moving billboard

Op 28 januari startte een nieuwe campagne van Stichting M. om truckers te stimuleren om informatie over illegale transporten van vervuilde grond te melden bij politie of bij Meld Misdaad Anoniem. Op 28 januari ging een moving billboard in alle vroegte op pad om de boodschap te communiceren. Een dag later werden promotieteams ingezet. Het doel was truckers actief op te zoeken en hen mondeling te informeren over de mogelijkheden tot het anoniem melden van illegale transporten van vervuilde grond.

Meld Misdaad Anoniem

Naast de doelstelling om zoveel mogelijk truckers te informeren, had de campagne ook de doelstelling om zoveel mogelijk aandacht te trekken van de pers. Beide doelstellingen zijn behaald! Het promotieteam en het billboard waren volop te zien in diverse landelijke en regionale tv-programma’s. ook was er de nodige aandacht van radio en kranten.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:    
Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Stephanie!
Mail Stephanie | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK