Near Store activatie Telfort

Near Store Activatie

Telfort heeft een nieuw abonnement, dat je zelf kunt samenstellen. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt. Elk abonnement begint altijd met Telfort Basis. Met dit €0,- abonnement heb je geen vaste kosten en betaal je slechts 20 cent per gebruikte minuut of sms. Wil je meer, dan kun je je abonnement uitbreiden met wat jíj nodig hebt. En, als klap op de vuurpijl bel je bij elk gesprek ook nog eens na 10 minuten gratis!

Een mooie nieuwe propositie van Telfort die zó goed is dat je hem wel van de daken wil schreeuwen! Daarom heeft J.u.i.c.e. Promotions de directe omgeving van de 53 Telfort winkels flink wakkergeschud.

Rad van Fortuin

Het ‘ goede oude’ Rad van Fortuin zorgt altijd voor aandacht en mensen die hun kans willen pakken. Dit in combinatie met een echte showmaster, die het publiek niet alleen aan prijzen hielp, maar de consumenten ook goed informeerde, zorgde voor een enorme toename van de store traffic naar de Telfort winkels. In sommige gevallen tot wel 500% van de normale bezoekersaantallen! Een zeer geslaagde campagne die veel consumenten gericht de Telfort winkels heeft in gekregen.

Bekijk hier de video!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Stephanie!
Mail Stephanie | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK