Photomarketing FHM Gameplay

Photomarketing FHM Gameplay

Op vrijdag 23 november waren de FHM Buurmeisjes aanwezig op Gameplay, het grootste game-event van de Benelux. J.u.i.c.e. Promotions leverde hier één van haar diensten, namelijk Photomarketing. Op de Gameplay is de doelgroep van de FHM in volle getale aanwezig, en om website-traffic naar de website van FHM te genereren zetten we de FHM Buurmeisjes op de foto met de bezoekers van de Gameplay. De bezoekers ontvingen een flyer, waarna men binnen 24 uur de foto’s online kon downloaden en versturen als E-card naar een vriend of vriendin. Op deze manier werd niet alleen website traffic gegenereerd maar werd ook het prospectbestand van de FHM verrijkt. Want voor het downloaden of het versturen van een E-card moest men zijn contactgegevens achterlaten. Hiermee werd een folluw-up actie georganiseerd.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Stephanie!
Mail Stephanie | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK