Promoteams FA Libelle zomerweek

Libelle Zomerweek

Ontdek nu de fascinerende wereld van FA! Deze innovatieve lichaamsverzorging geeft een ongelofelijk gevoel van de huid. Bij het FA Opfrispunt op de Libelle Zomerweek maakten bezoekers kennis met de nieuwste Fa-producten, naast het testen van de nieuwe Rice Dry deodorants kon men tevens de heerlijke producten uit de nieuwe Natural & Pure White Tea & Bamboo-lijn proberen.

Fris gevoel

Om het fascinerende gevoel van FA over te brengen heeft J.u.i.c.e Promotions een vrouwelijk promotieteam ingezet, dit team van leuke, vlotte dames zorgde voor een ware beleving en kon alle vragen van de enthousiaste consumenten beantwoorden. Na een bezoekje aan het Fa Opfrispunt kon men weer lekker fris verder shoppen. Ook dragen zij dus de gehele dag dit frisse gevoel met zich mee!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:
Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK