Promotieteam Primagaz zorgt voor meer blauw op straat

Primagaz 

Primagaz is al ruim 50 jaar toonaangevend als leverancier van propaan in gasflessen, propaantanks en ook de daarbij horende installaties bij particulieren, de bouw, recreatie, horeca, industrie en de agrarische sector. Er worden verschillende dealer-en open dagen bij Primagaz verkooppunten georganiseerd om daarmee de verkoop van deze diensten te stimuleren.

Meer blauw op straat

Aansluitend op de Primagaz campagne “meer blauw op straat” verzorgt J.u.i.c.e. Promotions een promotieteam met politiedames die het product onder de aandacht brengen bij de bezoekers. De inzet van politiedames trok veel aandacht van het publiek en was dé ideale manier om promotie te maken voor deze campagne.

Wilt u meer informatie over het inzetten van promotieteams? Neem dan contact op met J.u.i.c.e. Promotions.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Stephanie!
Mail Stephanie | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK