Promotieteams Schreeuw mee voor vrede en veiligheid

Internationale Dag van de Vrede

Op 21 september viert Nederland de Internationale dag van de vrede. In ons land mogen we in vrijheid leven, maar in veel andere landen mag de bevolking dat niet. Ook is het lang niet overal veilig. Daarom heeft NCDO de campagne Scream opgezet.

Eén minuut lang schreeuwen voor vrede, vrijheid en veiligheid wereldwijd. J.u.i.c.e. Promotions ondersteunt deze actie met dedicated Scream promotieteams.

Scream-van

Het team is samen met de Scream-van op alle grote events aanwezig om het publiek bewust te maken van de vrijheid die ze in Nederland hebben en hun aan te moedigen een schreeuw of hartenkreet op te nemen voor alle mensen in de wereld die geen vrijheid kennen.

Uit alle inzendingen worden de beste geselecteerd. Deze mensen worden uitgenodigd om op TMF hun stem nogmaals te laten horen. Van 27 augustus tot en met 21 september besteed TMF dagelijks aandacht aan deze campagne.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:    
Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK