Sport Sampling

Sport Sampling Robinson Fruit Shoot

Robinsons Fruit Shoot is een range van vruchtendrankjes die speciaal voor kinderen ontwikkeld zijn. Fruit Shoot bestaat uit een combinatie van vruchtensap en water, zonder kunstmatige zoet-, smaak- en kleurstoffen. Robinsons Fruit Shoot is de lekkere dorstlessende vruchtendrank voor actieve kids in een vrolijke en handige meeneemfles met sportscap.

Sampling

Wanneer je kinderen wilt bereiken, is het ontzettend belangrijk dat de ouders erbij zijn. Niet alleen omdat de ouders bepalen of hun kinderen het product mogen hebben, maar ook omdat dit de aankoopbeslissers zijn. Waar kunnen beide samen beter overtuigd worden dan bij de Avond4Daagse? Als beloning voor hun sportieve prestatie samplen we flesjes Robinson Fruit Shoot en verstrekken we tegelijkertijd informatie over de nieuwe variant van Robinson Fruit Shoot: appel-zwarte bessen. Bij elk flesje deelden onze promoteams een flyer uit met een unieke online Angry Birds-actie. Dit deden we in een wel heel bijzondere promotiewagen, een compleet gewrapte eend met blow-up van de verpakking achterop! Naast de Avond4daagse werd onderweg gestopt op iedere plek waar kinderen waren, zoals in de speeltuin, bij een sportvereniging en in winkelcentra. Een prachtige succesvolle sport sampling tour.

Zie hier het filmpje.


Categorien:
Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Lisa!
Mail Lisa | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK