Promotieteams & standbemanning AutoRAI

Promotieteams & standbemanning AutoRAI

De Auto RAI is een auto-evenement dat elke twee jaar terugkeert. Bijna alle automerken doen mee aan dit grote evenement en naast het kijken naar de nieuwste modellen zijn er ook vele activiteiten georganiseerd op de beurs.

J.u.i.c.e. Promotions verzorgde tijdens de editie van 2011 de standbemanning en promotieteams voor TomTom, ‘Wij Krijgen Kippen’, The Fast and the Furious 5 en Sp!ts. ‘Wij krijgen kippen’ lichten we eruit voor wat meer info:

Co-Operatie Zuid: “Wij krijgen Kippen!” is een project waarmee bedrijven en andere organisaties in stadsdeel Zuid steun krijgen bij het creëren van de meest ideale randvoorwaarden voor het starten van de productie van schone, met lokale bronnen opgewekte, energie. Het is een bottom-up project: de behoefte van de energie-producenten in spé staat centraal. Het wakker maken van ‘de markt’, de energieafnemers in stadsdeel Zuid, is onderdeel van het project. Twee promotors trokken de aandacht van de AutoRAI bezoekers met de uitdaging om hun Groene Idee op een ansichtkaart te schrijven in ruil voor een heerlijke espresso. Het team heeft grote tevredenheid zeer veel ideeën kunnen scoren voor ‘Wij Krijgen Kippen’.

De AutoRAI editie 2011 was voor iedereen een groot succes, goed weer voor de buitenlocaties en 23% meer bezoekers dan 2 jaar geleden.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


Categorien:  
Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Lisa!
Mail Lisa | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK