Store Traffic voor winkels Ten Cate

Ten Cate

Ten Cate is een multinationale onderneming die textieltechnologie combineert met chemische processen. Zij ontwikkelt en produceert specialistische materialen met specifieke eigenschappen. Voor hun vernieuwde winkelformule Bodyfashion Outletstore heeft J.u.i.c.e. Promotions een promotiecampagne uitgevoerd voor diverse vestigingen van Ten Cate. Een korte maar krachtige Store Traffic Campagne heeft een positieve impact gegeven naar de nieuwe vestigingen van Ten Cate.

Store Traffic

Tijdens deze promotiecampagne hebben de teams de doelgroep benaderd en flyers uitgedeeld waarmee men een gratis gastendoekje kon ophalen in de winkel. Elk team bestond uit twee vrouwelijke promotors gekleed in trendy kleding van het merk Blond Amsterdam.

In de winkels was het druk met bezoekers die door de flyer met het gastendoekje een kijkje in de winkel namen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Lisa!
Mail Lisa | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK