Warner Music activatie David Guetta in het 538DJ Hotel

Kan jij niet naar het concert van David Guetta? Dan ga jij naar The Student Hotel waar er een Sende Pod op jou staat te wachten! David Guetta, the man himself, heeft het zelfs uitgeprobeerd! J.u.i.c.e. Promotions en Warner Music hebben de handen ineen geslagen om samen te werken tijdens het Amsterdam Dance Event. The Student Hotel, die tijdelijk is omgetoverd tot het 538DJ Hotel, is waar alles samenkomt. Heb ik ik je aandacht? Lees dan snel door!

Sende Pod

Onze promotors stonden in The Student Hotel om bezoekers een geheel nieuwe ervaring op te laten doen wanneer het aankomt op het ervaren van muziek. De doodnormale burger moet het hebben van headphones van de beste kwaliteit en het liefst equalizers (toonregelaar) die jijzelf kan instellen voor de ultieme ervaring. Bij een Sende Pod gaat dat een paar stappen verder.

Vijf zintuigen stimuleren

Jij stapt in een pod, een grote box, waar je een Virual Reality bril opdoet. Deze VR bril toont, in dit geval, de 3D beelden van een live David Guetta concert. Hierbij zie je alles alsof je er zelf bij bent, maar daar blijft het niet bij. Wat is een concert zonder geluid? In de pod zitten er de beste speakers waarvan het geluid van alle kanten komen en jij de trillingen voelt, zoals je bij een live concert mag verwachten. Er wordt ook rook geblazen in de pod, net genoeg om het je te laten voelen en ruiken. Het enige wat de beleving nog fantastischer zou maken… is een biertje in je hand!

David Guetta stapt in onze Sende Pod

Je leest het goed. David Guetta stapte als eerste van de artiesten in onze Sende Pod en daar zijn beelden van. Guetta ervaarde het als heel interessant en merkte op dat hij de muziek overal vandaan voelde komen. ‘Ik stelde me voor dat je dit in een club doet, dat zou te gek zijn!’ Bekijk hier de beelden van David Guetta die in een Sende Pod stapt.

The Student Hotel + 538 =  538DJ Hotel

Van woensdag 18 oktober tot en met maandag 22 oktober 2018 vonden er live radio-uitzendingen plaatst in het 538DJ Hotel tussen 06:00 en 00:00 uur. Hiernaast geven wereldberoemde DJ’s er exclusieve showcases. DJ’s zoals: David Guetta, Afrojack, Lucas & Steve, Sunnery James en Ryan Marciano, Jonas Blue en Dimitri Vegas & Like Mike. Ben jij niet zo een nachtdier? Dan is er naast het nachtprogramma, ook een dagprogramma.

The Student Hotel

The Student Hotel is de plaats waar alles toegewijd is aan het inspireren van de reizende student, zowel nationaal als internationaal. Bij student zijn hoort naast het leren ook uitgaan. Het is dus niet vreemd om The Student Hotel dan tot een van de officiële ADE hotels te dopen waar alles voor het Amsterdam Dance Event samenkomt.

Wat is ADE?

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is de grootste conferentie voor elektronische muziek wereldwijd en vind jaarlijks plaats in de derde week van de maand oktober. Het duurt vijf dagen en dient als een platform voor elektronische muziek en haar liefhebbers.

ADE is in twee delen te splitsen: het dag- en nachtprogramma. Het dagprogramma bestaat uit workshops, lezingen, conferenties en waar de nieuwste technische snufjes voor dj’s worden gepresenteerd. Het nachtprogramma vind plaatst op verschillende locaties in Amsterdam en vooral in hotels en clubs. Overdag kan je dus veel leren en je laten inspireren en in de avond ga je lekker los!


Categorien:
Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Tamara!
Mail Tamara | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK