Zekur van Unive flyer actie op universiteiten

Zekur van Univé flyer actie op universiteiten

Univé staat bekend als verzekeraar zonder winstoogmerk. Hier kunt u terecht voor alle schade-, zorg- en levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Zekur is het Jongeren Label van Univé. Zekur richt zich op jongeren die zich “moeten” verzekeren maar dit eigenlijk niet nodig hebben. Door gerichte afspraken te maken met zorgverleners en het online afsluiten biedt Zekur een goede verzekering aan tegen lage kosten. Om deze propositie gericht onder de aandacht van de doelgroep te brengen is J.u.i.c.e. Promotions ingezet.

Flyercampagne

Met een grote flyercampagne in alle grote studentensteden werden studenten bij hun school of universiteit geïnformeerd over Zekur. Door de doelgroep gericht aan te spreken en kort op de USP’s van Zekur te wijzen werd de propositie van Zekur duidelijk overgebracht. Tegelijk met de flyeractie, plaatsten de promotieteams zadelhoesjes op elk studentenzadel in de stad.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK