Zonnige Eneco ijstour

Wie heeft ons de afgelopen weken nou niet zien staan? Met onze overheerlijke ijsjes van Eneco! Maar waarom ijsjes? Eneco heeft een nieuw product gelanceerd, genaamd: StukjeZon. Dit geeft je de mogelijkheid om toch zonne- energie af te kunnen nemen mocht je geen voorzieningen hebben voor het nemen van een zonnepaneel. Onlangs is er in mei een groot zonnepark geopend in Veedam, waar 15,5 hectare aan zonnepanelen is geplaatst. Koop je dus een StukjeZon, dan profiteer je van de zonopbrengst uit een Nederlands zonnepark! De lancering van dit product vieren we met het uitdelen van het lekkerste stukje zon: IJS!. En wij van J.u.i.c.e. Promotions hebben met veel plezier deze ijsjes uit mogen delen voor Eneco.

Eneco

Eneco Groep N.V., is een Nederlandse energieonderneming met ruim 3.000 medewerkers. Ze zijn actief in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en België. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam en de aandelen zijn in handen van 53 Nederlandse gemeenten waarvan de gemeente Rotterdam de grootste is. Binnen Eneco Groep is energiebedrijf Eneco het grootste onderdeel. Het netwerkbedrijf Stedin en infraspecialist Joulz zijn per 1 februari 2017 afgesplitst. Eneco is verder aandeelhouder van duurzame energie-leveranciers Greenchoice, Lichtblick en AgroEnergy.

J.u.i.c.e. Promotions

Wij van J.u.i.c.e. Promotions ondersteunen met concept, uitvoering en evaluatie. Wij creëren interactie tussen mens en merk. Of dit nu nearstore demonstaties of promotiecampagnes zijn, dat maakt niet uit! Welke beleving zoek jij? Kijk snel in ons portfolio voor al onze projecten en doe inspiratie op. Of neem contact met ons op!


Categorien:
Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Stephanie!
Mail Stephanie | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK