Wat drinkt Ryanne
tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van
ons kreeg in de supermarkt
project bekijken

Diensten

Promotie en Activatie diensten op maat gemaakt

De diensten die wij leveren staan kort samengevat. We creëren interactie tussen mens en merk en sturen op conversie. J.u.i.c.e. Promotions is dé specialist die u ondersteunt met concept, uitvoering en evaluatie. We geloven in full service experiential marketing en prikkelen alle zintuigen, daar waar de doelgroep zich bevindt: op straat, het strand, in winkelcentra of op beurzen en events. Door een geweldige merkbeleving neer te zetten, maakt het product of dienst een onuitwisbare indruk bij de doelgroep. Ongeacht de plek, wij weten ze te vinden en te overtuigen. Onze projectmanagers, accountmanagers en directie, hebben hun ervaring opgedaan op de werkvloer, als merkambassadeur. Wij begrijpen tot in de kleinste details wat nodig is voor een succesvolle product introductie, shopper marketing– of wervingscampagne. Daarom kunnen wij u van A tot Z begeleiden in het creatieve proces.

De perfecte beleving

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam werken we aan campagnes voor internationale merken en organiseren we vernieuwende brandactivation projecten. Of dit nu sampling of promotiecampagnes zijn, instore-, nearstore demonstraties of merchandising trajecten. We doen veel, heel veel zelfs op het gebied van promotie, activaties en events, maar we doen niet alles. Aan de andere kant konden we ook niet alle diensten kwijt op de website en we worden graag uitgedaagd. Uw doelgroep komt op een actieve, relevante en spontane wijze in aanraking met uw merk. We adviseren op basis van ruim tien jaar ervaring over de promotiemiddelen, de locaties, de tone of voice en de aantallen contacten. Daarnaast selecteren we een dedicated team van merkambassadeurs dat uw merk vertegenwoordigt.

Welke beleving zoek jij? Kijk snel in ons portfolio voor al onze projecten en doe inspiratie op! Vindt u op deze pagina dus niet wat u zoekt …. trigger ons en neem contact op. Het kan niet gek genoeg zijn voor ons, want wij houden wel van een uitdaging. 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK