Brand activation beleving in optima forma - Juice Promotions

Brand Activation

Brand activation filosofie

Brand activation staat bij J.u.i.c.e. Promotions voor een plan van aanpak. Een die zowel opvallend, memorabel als haalbaar is. Consumer insight versterkt het brandmanagement. Brand activation zorgt ook weer voor nieuwe insights in uw consumer behaviour. We weten hoe belangrijk het is om op locatie een aanpak te hebben die praktisch uitvoerbaar is. Dat betekent dat we nadenken over de juiste promotiemiddelen en kleding, de boodschap en de handelswijze. U mag niet minder van ons verwachten.

Merken en mensen activeren

We activeren mensen door merken te activeren. We brengen uw merk tot leven. Door in de conceptfase samen met onze opdrachtgevers na te denken over de merkwaarden en de beoogde doelgroep komen we tot een effectieve marketing campagne. Uw doelgroep komt op een actieve, relevante en spontane wijze in aanraking met uw merk. We adviseren op basis van ruim tien jaar ervaring. Wij hebben ervaring met promotiemiddelen, de locaties, de tone of voice en de aantallen contacten. Daarnaast selecteren we een dedicated team van merkambassadeurs dat uw merk vertegenwoordigt.

Wie is J.u.i.c.e. Promotions?

J.u.i.c.e. Promotions is een creatief pragmatisch brand activation bureau. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelen we innovatieve, meetbare campagnes. Een merkervaring neerzetten die beklijft in gedachten van de doelgroep, dat is wat we het allerliefste doen vanuit ons kantoor in Amsterdam. Maar we zijn niet alleen in Amsterdam actief, overal in Nederland zijn wij in te zetten!

Meer weten over brand activation en onze aanpak?

Neem dan contact op met onze sales afdeling in Amsterdam, telefoon 020-5813070. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Grazia VIP Models brand activation

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK