Enquêteurs

Bent u benieuwd naar de meningen van uw doelgroep? Zijn ze bekend met het product dat u aanbiedt? Hoe vinden zij dit product?

Enquêteurs

Door het inzetten van enquêteurs kan er inzicht verkregen worden in de antwoorden op deze vragen. Door de afname van enquêtes kunnen de wensen, behoeften en ervaringen van uw doelgroep ten opzichte van een product of dienst inzichtelijk gemaakt worden. J.u.i.c.e. Promotions heeft de mogelijkheid om enquêteurs in te zetten. Zij kunnen op een vriendelijke en gepaste wijze in contact komen met uw doelgroep. Als gevolg om zo de nodige vragen omtrent uw product of dienst te stellen. Bovendien wordt de enquête mondeling afgenomen en netjes genoteerd.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten en wil je enquêteurs inzetten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling. Wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

 

WANT TO START A SUCCESFUL PROJECT WITH US?

FEEL FREE TO CONTACT US