Events

Op events bereik je 1 grote doelgroep

Events bieden een uitstekende mogelijkheid om een grote specifieke doelgroep te bereiken. Onze promotieteams komen voor veel merken in actie. Dit doen wij zowel buiten als binnen. Denk bijvoorbeeld aan dance, consumentenbeurzen, festivals en sport evenementen. Samen met onze opdrachtgevers schrijven we een concept.  Het concept sluit aan op de beleving of het desbetreffende thema. Zowel de activatie en de stand als de kleding en visagie worden afgestemd op de juiste experience.

Events binnen de mediamix

Het zijn prachtige gelegenheden voor directe verkoop van uw product. Tevens ook voor een sampling campagne, het vergroten van de naamsbekendheid, merkentrouw of het genereren van website traffic. Een van de grote voordelen van evenementen is dat uw prospects en klanten al in de juiste stemming zijn. De ervaring zal automatisch gekoppeld worden aan de beleving van de dag. Echter moet de activatie wel aansluiten op het thema. Uw merk wordt geassocieerd met een zeer positieve belevenis en het rendement is hoog.

De uitvoering uit handen tijdens events

Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions verzorgt het gehele traject dat nodig is. Op die manier worden de activaties op de geselecteerde events een succes. Wij adviseren en ondersteunen u in de conceptfase. Wij nemen we de teamselectie, de logistiek van bevoorrading op ons. Daarnaast ook de fotografie of videoproductie. Na afloop ontvangt u van ons een gedegen evaluatie. Daarin staan alle resultaten, beelden, conclusies en aanbevelingen op een rij.

Meer weten over de mogelijkheden van events?

Ons salesteam is u graag van dienst!

      of bekijk ons portfolio

events Amma awards mwg

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK