fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Flyerteam

Jouw flyerteam door heel Nederland

Je vindt onze flyerteams in winkelstraten, op stranden, tijdens beurzen en festivals, eigenlijk daar waar je jouw doelgroep wilt bereiken. Een flyerteam inzetten betekent meer dan een paar mensen met flyers op locatie droppen. Kennis van het bedrijf, de dienst of het product is essentieel. Maar ook aansluiten bij de doelgroep is heel belangrijk. Om die reden selecteren we promotiemedewerkers met verschillende achtergronden en passen we het team aan op de specifieke wensen van de activatie. Of het nu dames of heren, jongeren of ouderen, skaters of studenten moeten zijn. Deze aanpak zorgt ervoor dat je een krachtig medium in handen hebt om je product of merk optimaal effectief in de markt te zetten.

Een flyerteam met de juiste attitude

We selecteren representatieve en aantrekkelijke promotiedames en -heren met uitstekende communicatieve vaardigheden, met slechts één reden; een optimale communicatie van je organisatie en merken. Wij schrijven vanuit het concept en samen met onze opdrachtgevers een indrukwekkend en pragmatisch plan van aanpak. Hierin geven we stap voor stap aan op welke manier jouw product of dienst in de markt wordt gezet.

Briefing & training flyerteams

We starten met een kick off samen met de opdrachtgever waarin we de merkwaarden en tone of voice delen met het team van merkambassadeurs. Na de kick-off sturen we 1 op 1 een specifieke instructie op papier en bellen we voor iedere actiedag ieder teamlid op om de specs door te nemen. Naast de aansturing door Projectmanagement controleren onze Quality Managers de activaties op locatie. Deze kwaliteitscontrole geeft niet alleen inzicht in de uitdagingen op locatie, maar zorgt er tevens voor dat we de kennis snel en eenvoudig kunnen bundelen. Dit betekent dat we tijdens een project kunnen blijven verbeteren. Het zit vaak in de details van een flyeractie. Iedereen kan een flyer uitdelen, maar het tweaken van de juiste boodschap, handelswijze, doelgroep en locatie, dat maakt ons werk als merkambassadeurs zo uitdagend.

Mogelijkheden van onze flyerteams

Onze flyerteams worden dan ook op veel verschillende locaties en manieren ingezet. Zo werken de teams vaak in combinatie met de moving billboards op de promobikes en bij retail activatie in samenwerking met verkopers in de winkel. We zetten de flyerteams ook in op beurzen voor stand traffic, samen met acteurs of characters en bij business to business locaties.

We produceren de promotiemiddelen, verzorgen de kleding en styling en al het transport met geselecteerde partners en specialisten. Het is de combinatie van deze elementen die ervoor zorgt dat we ons full service promotie bureau mogen noemen.

Wij nemen je graag werk uit handen, one stop shopping, dat is de toegevoegde waarde voor jou!

Meer weten over onze flyerteams?

Neem dan contact op met onze sales afdeling, telefoon 020-5813070 of email! We delen graag onze ervaringen en adviseren je zonder terughoudendheid over de do’s & don’ts van het flyeren.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK