Professionele Hostess Service

Hostess Service

Door onze hostess service kunnen wij een goede host of hostess als merkambassadeur van uw product of organisatie op locatie zetten. Wij besteden namelijk veel aandacht aan de voorselectie. De opleiding, selectie en begeleiding van hostessen bijvoorbeeld. J.u.i.c.e Promotions werkt met een landelijk bestand. Dit zijn dames en heren van verschillende leeftijden. Anders gezegd is er de mogelijkheid om de hostesses en hosts te selecteren. Dit kan op alle bij uw product of organisatie passende eigenschappen. Denk daarbij aan uitstraling, talen- en productkennis en speciale vaardigheden. Wij selecteren een optimaal presterend hostessen team. Als gevolg dat jouw stand niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar het ook echt zo is.

Representatieve en professionele hostessen als gezicht van uw organisatie

Onze representatieve hostesses worden vooraf tot in de puntjes voorbereid. Bijvoorbeeld op hun werkzaamheden. Met een samengevatte uitgebreide training en briefing. Tijdens het evenement zijn onze hostesses het aantrekkelijke en professionele gezicht van uw organisatie. Wij zorgen graag voor de kleding, (haar)styling en visagie wanneer nodig.

Mogelijkheden van onze hostess service

De professionele hostess service van J.u.i.c.e Promotions kan worden ingeschakeld voor alles. Bijvoorbeeld als stand bemanning, stand catering, beursondersteuning, congresbegeleiding, garderobe activiteiten, dealershows en recepties. In deze functies begeleiden en informeren onze hostessen (m/v) de bezoekers. Daarmee vertegenwoordigen en verkopen zij uw product of dienst én bedienen zij uw gasten.

“Een teamleider of projectleider stuurt het team aan en is uw aanspreekpunt tijdens de projectdagen.”

De hostess service van J.u.i.c.e. wordt veelal ingezet door (inter)nationale organisaties. Met uitgangspunt hun beursteam willen optimaliseren. In praktijk hebben we dan ook vaak te maken met het verkoopteam op locatie. Ook met de standbouwer, de premiums en de marketing- of communicatie afdeling. Een optimale integratie is van cruciaal belang. Deze verschillende facetten van een beursdeelname zorgt voor een maximaal resultaat. Wij zijn dan in een vroegtijdig stadium aanwezig om mee te denken. Bijvoorbeeld over het concept en de aanpak. Hoe zorgen we ervoor dat we de juiste mensen op de stand krijgen? Onze hostesses en hosts weten precies hoe zij een blijvende merkervaring moeten neerzetten. Wil je alles aan 1 partij uitbesteden? Dan kunnen wij alles uit handen nemen. Bijvoorbeeld het concept, de standbouw, de premiums, de aankleding en de verzorging. Bekijk onze showcases en zie wat we voor u kunnen betekenen. Onze hostessen zijn je graag van dienst.

Meer weten over onze hostess service?

Ons salesteam is u graag van dienst!

      of bekijk ons portfolio

gastvrouwen hostesses event registratie amma awards

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK