Videomarketing

Videomarketing als verlengstuk van narrowcasting-platformen

Videomarketing combineert het multimediale van narrowcasting en de persoonlijke benadering van een promotieteam. De twee grote LCD-schermen, één op de rug en één boven het hoofd, dienen als verlengstuk van narrowcasting-platformen. Ook als informatievoorziening is mobiele narrowcasting een zeer geschikt medium, omdat bewegend beeld nu eenmaal meer opvalt en de interactieve mogelijkheden bijzonder groot zijn.

Videomarketing is wel zo sociaal

Wat niet vastgelegd is, is niet gebeurd. In de huidige economie wordt ieder moment vastgelegd en gedeeld. De sociale platformen bieden steeds meer en eenvoudigere mogelijkheden om content te delen, zowel in beeld als in woord. Samen met zusterbedrijf Zelfspot dragen wij zorg voor de vastlegging van uw campagnes. Of dat nu een promotie activatie is op een evenement, een horeca actie of een tour van de mobiele billboards, zelfs ook met drone beelden. In plaats van fotomarketing voeren we bovendien videomarketing opdrachten uit, waarbij uw doelgroep korte statements plaatst in een snelle compilatie film. Wij zorgen ervoor dat de filmpjes viral gaan.

Videomarketing voor de promotie van uw product of dienst?

Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies waar, wanneer en hoe wij uw beoogde doelgroep kunnen benaderen. Wij benaderen elke prospect persoonlijk op het potentiële gebruiksmoment van het product. Wij denken met u mee in de vormgeving van de boodschap en ontwikkelen samen met de verschillende specialisten een opvallende en interactieve campagne. Door middel van de creatieve videomarketing concepten van J.u.i.c.e. Promotions ervaart uw doelgroep uw merk optimaal!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Fotomarketing videomarketing

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK