Moving Billboards

Buitenreclame campagne met moving billboards?

J.u.i.c.e. Promotions biedt moving billboards aan via haar joint venture Euromobile. Euromobile is de grootste professionele aanbieder van promotiewagens in Nederland. Moving billboards zijn voertuigen met daarop gemonteerde reclamepanelen. Euromobile beschikt over een vloot van ruim 150 voertuigen in 18 verschillende uitvoeringen.

Grote diversiteit aan opvallende promotievoertuigen

Naast de klassieke moving billboards van 20m2, bieden wij ook een grote diversiteit aan unieke, vernieuwende promotievoertuigen. Met de rijdende LED schermen kunt u real time informatie delen en met de spectaculars heeft u de mogelijkheid om een blow-up van uw product op een reclamevoertuig te presenteren. Verder bestaat onze vloot uit o.a. podiumwagens, promobikes, vaartuigen en inflatables, segways en specials op maat.

Mobiele billboards en promotieteams

Aan een campagne kan eenvoudig een flyer- of samplingteam verbonden worden. Het promotieteam bestuurt de wagen, neemt voorraad mee en deelt flyers of product samples uit. Een aantal van moving billboards is tevens beschikbaar met koeling of vriezer. Hierdoor kunnen ook cold samples als drankjes en ijs kunnen worden uitgedeeld.

Voorbeelden van onze promotievoertuigen

  • Podiumwagen
  • Promobike
  • Samplewagen
  • LED wagen
  • 360 Promotiewagen
  • Specials

Wil je jouw merk promoten? Heb je inspiratie nodig?

Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem contact op voor vrijblijvend advies.

      of bekijk ons portfolio

Sky Radio tour Audi A3 moving billboards

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK