Actrices en acteurs beursdeelname - Juice Promotions

Actrices page Libelle Zomerweek

Actrices page Libelle Zomerweek

Voor Page bedachten we een een creatieve en humorvolle beursactivatie met actrices tijdens de Libelle Zomerweek van 2014. De dames spraken de bezoekers op een ludieke en enthousiaste wijze aan en zorgde daarmee voor een enorme toename van standtraffic. De Page stand was drukker dan ooit.

Typetjes

Het inzetten van typetjes zorgt keer op keer voor een hoge attentiewaarde. Mensen worden even uit hun comfort zone getrokken dat werkt fantastisch. De styling is essentieel voor de beleving. Maar de kwaliteit van de actrices is natuurlijk alles bepalend. De dames en heren acteurs zijn specifiek gescreend op hun rol op locatie.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:
Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen? Neem contact op met onze Lisa!
Mail Lisa | Onze Algemene voorwaarden

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK