Instore Demonstraties - Juice Promotions

Barbie Idesign Instore Demonstraties

Barbie Idesign Instore Demonstraties

Kinderen worden modeontwerpers bij Mattel. Met Barbie Idesign kunnen jonge meiden hun eigen mode creaties ontwerpen. Dit gebeurt met behulp van eenvoudige digitale techniek. Middels verwisselbare kaartjes kan het ideale model gekozen worden om haar vervolgens van alle mogelijk creaties en combinaties aan te kleden. De doelgroep voor dit product is kinderen tussen de 6 en 14 jaar.

Instore demonstraties

J.u.i.c.e. verzorgt de instore demonstraties bij onder andere Bijenkorf die elk weekend in een ander filiaal plaatsvinden. De promotors presenteren met een demo-unit de nieuwe Barbie Idesign. De bezoekers (doelgroep) van de Bijenkorf worden actief benaderd. Tijdens de demonstratie is er een aanbieding, waarbij men bij aankoop de gratis Fashion pack cards krijgen. De doelstelling van de instore demonstraties van Barbie Idesign is directe stimulans geven aan de verkopen per dag.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Dit project delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK