fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Bonbebe Beursactivatie Negenmaandenbeurs

In 2018 is het bedrijf BOOST Shoppermarketing overgenomen en ondergebracht bij J.u.i.c.e. Promotions. De werkzaamheden van Boost Shopper Marketing zijn nagenoeg naadloos overgenomen door Art of Activation. Ondanks de naamsverandering blijft het bedrijf gevestigd in Nieuwkuijk. J.u.i.c.e. Promotions is echter ook betrokken bij deze doorstart, want de veldmedewerkers van Art of Activation zijn opgenomen in het bestand van J.u.i.c.e. Promotions. Als je meer wilt weten over de doorstart dan kan je daar hier meer over lezen. 

 

BRIEFING

Ontwikkel een concept voor de Negenmaandenbeurs met als doel om zoveel mogelijk moeders bekend maken met Bonbébé babyvoeding en te verleiden tot een probeeraankoop. Daarnaast moet er de ruimte zijn om de nieuwe app van Bonbébé te launchen en demonstreren.  

 

CONCEPT

We hebben in een duidelijk herkenbare uitstraling en branding de beursstand in drie werelden ingedeeld om het de beursbezoeker zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Op de imposante stand (10x10m) was voor ieder wat wils! Zo was er de ruimte om informatie in te winnen over het uitgebreide assortiment van Bonbébé, konden mensen uitpuffen in de App-lounge en meteen de nieuwe app van Bonbébé downloaden, een aanbieding scoren bij de verkoopbalie en op de foto met hun (aanstaande) baby in de fotocorner. Een absoluut succes voor (heel) jong en oud!

 

RESULTATEN

Voor slechts €1,- kregen beursbezoekers twee potjes Bonbébé babyvoeding naar keuze, inclusief een leuke babyknuffel. In totaal zijn er vele duizenden potjes verkocht. 

 

Wil jij ook activaties voor je brands organiseren? Geen probleem! Wij denken graag met je mee over een opvallende promotiecampagnepromotie op festivals, een fundraiser, product promotieroadshow of compleet maatwerk! De teams van J.u.i.c.e. Promotions staan ook in het najaar klaar voor een wervelende campagne, dus neem dus snel contact met ons op. Inspiratie nodig? Kijk dan gerust weven bij de andere cases op de website.

 

                

 

           

 


Categorien:
Dit project delen via:

Robin STAAT JE GRAAG TE WOORD

Enthousiast geworden van dit project en wil je ons jouw evenement laten begeleiden of heb je vragen?
NEEM CONTACT OP MET Robin OF BEL 020 - 5813070

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK